Menu

Met je hart De Bilt

Aangetrokken door de inspirerende acties van Babs in Utrecht zijn wij in 2014 aangesloten bij Met je hart Utrecht met een klein groepje ouderen uit De Bilt. Inmiddels zijn wij een zelfstandig team met ongeveer 50 ouderen. Onze ambitie is om te groeien door ook in de andere dorpskernen van onze gemeente actief te worden.

“In deze moeilijke Coronatijd ben ik soms best verdrietig maar ik wil ook aan leuke dingen denken en dan denk ik aan jullie”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart De Bilt? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in De Bilt. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers maken het verschil

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart De Bilt.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in De Bilt en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart De Bilt.

“Niets is zo gezellig als samen eten: genieten, vooral van gezelschap. Even onverdeelde aandacht hebben voor elkaar. Prachtig dat Met je hart dat voor iedereen bereikbaar maakt.”

Astrid Kersseboom

Het is belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. “Eenzaamheid is een probleem van ons allemaal, dat we samen, lokaal en vooral met ons hart moeten aanpakken.”

Sjoerd Potters

Burgemeester De Bilt

Wil je niets missen?

Volg Met je hart De Bilt op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.