Vacature Utrecht

Coördineer jij binnenkort Met je hart in Utrecht?

Stichting Met je hart is op zoek naar een nieuwe coördinator voor team Utrecht.  Kun jij verbinden, enthousiasmeren, stimuleren en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met je hart gaat over eenzame mensen en ontmoeten, over gevoel en verbinding maken, over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.

Met je hart is een jonge, succesvolle, groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen bouwen wij aan een sterke organisatie die antwoord wil blijven geven aan verbindingen met eenzame mensen in onze samenleving.

In Utrecht is Met je hart als pilot gestart en heeft onze oprichtster Babs van Geel de basis voor onze succesvolle stichting neergezet. Inmiddels zijn we in Utrecht gegroeid tot een groot en enthousiast team van vrijwilligers die voor ruim 200 ouderen vele waardevolle ontmoetingen organiseren. Dat doen we in samenwerking met zo’n 95 restaurants in Utrecht die ons ook steunen met de EET met je hart campagne.

Wij zoeken een nieuwe coördinator voor Met je hart in Utrecht. Het is een vrijwillige functie.

Wat ga je doen?

 • Je bent het gezicht van stichting Met je hart in de gemeente Utrecht.
 • Je legt de verbinding tussen de vrijwilligers in de gemeente en de centrale organisatie van Met je hart in Boxtel. Je maakt deel uit van het coördinatorenteam van de stichting en je rapporteert aan de manager. Je neemt actief deel aan verschillende overleggen. Bij deze functie werk je vanuit huis.

Wat zijn je taken?

 • Je zorgt voor de kwalitatieve én kwantitatieve bezetting van het team;
 • Je begeleidt, stuurt en coacht de kernteamleden en vrijwilligers;
 • Je organiseert, plant en zit vergaderingen voor in het kernteam;
 • Je zorgt voor het naleven van de gemaakte afspraken om de stichting goed uit te dragen;
 • Samen met je kernteam zorg je voor het realiseren van de restaurantcampagne, andere campagnes, waardevolle ontmoetingen met de ouderen, werf je sponsoren en organiseer je spin-off activiteiten;
 • Je signaleert zaken die spelen in het kernteam en bij andere vrijwilligers (personen, sfeer, ideeën, knelpunten etc.);
 • Je woont trainingen, (landelijke) vergaderingen en themabijeenkomsten bij;
 • Je legt contacten met zorginstanties en andere interessante partijen, je onderhoudt contacten met horeca ondernemers en maakt prijsafspraken;
 • Je onderhoudt contacten met kantoor, bestuur en collega coördinatoren.


Wat voor type zoeken wij?

Je wilt je vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en een natuurlijk leider. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent representatief en beschikt over inlevingsvermogen en bent de spil in het kernteam. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, kan mensen enthousiasmeren en bent een bruggenbouwer. Je zorgt ervoor dat de vrijwilligers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Je bent flexibel in tijd en inzet, waarbij wij uitgaan van circa 12 uur per week. Tot slot woon je in de gemeente Utrecht.

Interesse?

Solliciteer dan via een mail naar info@metjehart.nl en voeg je sollicitatiebrief, motivatie en CV toe. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Sabine Pool via sabine.pool@metjehart.nlof via 06-29480244.