Vacature Tilburg

Stichting Met je hart Tilburg zoekt een activiteitencoördinator

op vrijwillige basis voor een aantal uren per week

 

Stichting Met Je Hart Tilburg zoekt een vrijwilliger voor de functie activiteitencoördinator. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een van de activiteiten die Met je hart Tilburg aanbiedt om eenzaamheid onder kwetsbare ouderen tegen te gaan.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden houden onder meer in dat je contacten legt en onderhoudt met een restaurant of met de organisatie waar het uitje zal plaatsvinden, dat je daarmee prijsafspraken maakt en voor ieder uitje een draaiboek opstelt. Het behoort ook tot je taken om de uitnodigingen te maken of om de ouderen te bellen die mee kunnen met de activiteit, maar daarbij krijg je ook ondersteuning vanuit het kernteam.

Hoeveel tijd ben je eraan kwijt?
Het aantal uren voor deze functie is wisselend. Je kunt ervan uitgaan dat je er wekelijks mee bezig zult zijn.

Wat zijn jouw sterke punten?
Je moet vooral enthousiast zijn en je graag willen inzetten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Daarnaast zoeken we iemand die goed is in regelen, organiseren en coördineren en die dat vooral ook leuk vindt om te doen!

Wie zijn wij?
Stichting Met je hart is een jonge, succesvolle, groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen met restaurants, bedrijven en zorginstellingen, zorgen wij voor waardevolle, terugkerende ontmoetingen voor kwetsbare ouderen.

Waarom vrijwilligerswerk?

  • je leert nieuwe mensen kennen en versterkt je netwerk
  • je leert nieuwe dingen en ontwikkelt (nieuwe) talenten
  • je betekent veel voor anderen en voor je omgeving
  • je doet (werk-)ervaring op
  • je zelfvertrouwen groeit
  • maar vooral… het geeft je HEEL VEEL voldoening!

Spreekt deze vacature je aan en wil jij je graag inzetten om eenzaamheid in onze samenleving tegen te gaan? Stuur een mailtje naar tilburg@metjehart.nl