Jan des Bouvrie ontwierp de Love it! stoel in samenwerking met Take a seat please. Ze koppelden deze bijzondere, hartvormige stoel aan onze stichting. De gehele verkoopopbrengst per verkochte stoel wordt volledig ingezet om de eenzame gevoelens onder ouderen te verzachten. Wil je meer informatie over de Love it! stoel, of wil je deze bestellen, stuur dan een mail naar Babs van Geel via babs@metjehart.nl

 

 

LIEFDE

Zit en denk liefde
Liefde voor elkaar

Om eenzaamheid voor altijd te verweren
En aandacht te geven aan alle mevrouwen en meneren
Die alleen zijn of verloren
Die soms dagenlang hun eigen stem niet horen

Sta op en maak het verschil
Niet vandaag, liever gisteren

Klein gebaar, grote impact
Als jij vandaag die stap nog zet

 


 

#staoptegeneenzaamheid

Heb jij de Love It! stoel al in huis? Sta jij ook op tegen eenzaamheid? Deel het online! Tag ons @metjehart en gebruik #staoptegeneenzaamheid.

 


 

Zoals Babs van Geel (initiator) zegt: “De stoel heeft een vorm van een hart, wat naadloos aansluit op waar wij voor staan: vanuit ons hart. Waarbij de kracht hem zit in de eenvoud. Lokale, terugkerende ontmoetingen met een kleine groep ouderen. En dat in al 30 gemeenten, en we groeien door. De eenzaamheid wegnemen kunnen we niet, maar we kunnen hem wel verzachten. Ook hopen we met de Love it! stoel mensen te activeren. We willen als stichting een beweging creëren waardoor overal mensen opstaan tegen eenzaamheid. Door Met je hart op te starten in hun eigen gemeente, aan te sluiten bij een bestaand lokaal team. Door een gift over te maken of, als bedrijf de handen ineen te slaan.”

Wat kun jij doen?

  • Vrijwilliger: sta op en meld je aan als vrijwilliger. Sluit aan bij een bestaand team, of wordt de kartrekker van een nieuwe gemeente
  • Doneer: klik hier
  • Partner: laten we onze krachten bundelen en kijken hoe uw bedrijf ingezet kan worden als partner.
  • Idee: heb je een mooi idee waarop we de eenzaamheid kunnen verzachten onder ouderen? Laat het ons weten via info@metjehart.nl.