Nieuwe gemeente starten

Word jij het gezicht van Met je hart in jouw gemeente?

Kun jij verbinden, enthousiasmeren, stimuleren en organiseren met je hart? Dan zoeken wij jou!

Stichting Met je hart is een jonge, succesvolle, groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen met restaurants, bedrijven en zorginstellingen, zorgen wij voor waardevolle, terugkerende ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Met elkaar verbinden om zo de eenzaamheid te verzachten.

Omdat wij de komende jaren nog meer impact willen hebben en meer eenzame, kwetsbare ouderen willen bereiken, willen we groeien. We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die een nieuw Met je hart-team willen starten in de gemeente waar zij wonen. Wij zoeken daarvoor netwerkers die mensen weten te enthousiasmeren, bruggenbouwers, regelaars en organisatoren, die circa 8 uur per week flexibel inzetbaar zijn. Het gaat om een vrijwillige functie.

Enthousiast geworden, of wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via info@metjehart.nl.

Samen kijken we vervolgens hoe we Met je hart van de grond kunnen krijgen in jouw gemeente. Natuurlijk doe je dat niet alleen! Eerst zoek je een divers team van vrijwilligers die graag met jou de eenzaamheid van ouderen in jullie gemeenten willen verzachten. Vanuit de stichting zullen we jullie ondersteunen om stap voor stap Met je hart in jouw gemeente tot een succes te maken!

Wil je op de hoogte blijven van Stichting Met je hart? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.