Menu

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Met je hart. Samen met het lokale team maken zij structurele ontmoetingen mogelijk voor ouderen in de eigen gemeenten. Met je hart groeit, dus we zoeken meer enthousiaste vrijwilligers.

Wij geloven dat je als vrijwilliger moet doen wat je leuk vindt. Er zijn verschillende activiteiten die je als vrijwilliger kunt oppakken. Denk aan het organiseren of bijwonen van ontmoetingen, het beheren van social media, het vervoeren van ouderen of het contact onderhouden met lokale partners en horeca. Met je hart vrijwilliger ben je samen met andere enthousiaste vrijwilligers in jouw gemeente.

Interesse?

Laat het ons via onderstaand formulier weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwilliger formulier

0/255 karakters over

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.